Kövess minket!
  
     

Szerezzen új ügyfeleket reklámajándékokkal!

Szerezzen új ügyfeleket reklámajándékokkal!
2016, október 27.

Igazán hatékonyan lehet reklámajándékokkal új ügyfeleket bevonzani, és a régieket megtartani. Mindenki szereti az ingyen kapott dolgokat, főleg ha azok szépek, hasznosak, vagy akár mindkettő. A reklámajándékról először mindenkinek a póló, a bögre, vagy a toll jut eszébe, de nem feltétlenül csak ezekből lehet különleges meglepetést készíttetni.

  • A dohányzóknak tökéletes reklámajándék lehet a céglogóval jelzett öngyújtó, vagy a hamutartó. Viszonylag gyakran használják, és szem előtt van az idő nagy részében. Arról nem is beszélve, hogy az öngyújtó társaságban kézről-kézre jár, így mások is láthatják cégünk logóját.
  • Hasonlóan szerencsés választás, ha poháralátétből készíttetünk reklámajándékot. Mindig jól jön egy háztartásban, és sosincs elég belőle. Ráadásul, ha ügyfelünknek vacsoravendégei jönnek, ők is látják a poháralátéteken elhelyezett üzenetünket.
  • A törölköző is remekül szolgál reklámajándékként, hiszen míg egy céglogóval ellátott pólót nem feltétlenül fog felvenni az ügyfél, a törülközők esetében ritkán válogat az ember. Naponta többször használatos reklámajándék, ráadásul nagy a felülete, ezért hosszabb üzenet is ráfér.
  • A bevásárlótáska olcsó és rendkívül hatékony. Senki nem szeret állandóan pénzt kiadni vásárláskor külön a táskára, ezért egy ilyen praktikus reklámajándékkal meg tudjuk örvendeztetni ügyfeleinket. A vásárlások során pedig élvezhetjük annak az előnyeit, hogy a bolt vásárlói is látják cégünk logóját.
  • Az őszi időszakban egy jó esernyőért nagyon hálásak lesznek az ügyfelek, ugyanis a sok esőzéstől valószínűleg már össze-vissza tört a saját esernyőjük. A logónkkal fémjelzett ajándék esernyő fogja megvédeni ügyfelünket az esőtől.

Ezen kívül még temérdek hasznos és ötletes megoldást talál reklámajándék nagykerünkben, a www.laurus2000.hu webcímen! Látogasson el honlapunkra, nézzen szét termékeink között, és ha kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-220-5488-as telefonszámon, illetve a laurusoffice@laurus2000.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szórólap nyomtatására
A jó szórólap titka

Az egyik legnépszerűbb reklámozási módszer a szórólap terjesztés, ami nem véletlen, hiszen viszonylag olcsó, mégis rengeteg emberhez eljut. Azonban nem...

Close