Kövess minket!
  
     

Pólókészítés kicsiben és nagyban

Pólókészítés kicsiben és nagyban
2020, február 28.

Az egyedi pólók készítése igen népszerű mind a magánszemélyek, mind pedig a cégek, egyesületek és szervezetek, szerveződések körében. A pólókészítés ma már nem csak művészeti és divat szempontjából fontos, de jelentős közösségépítő hatása is van. Nem csoda, hogy a pólókészítés ma már nem csak akkor jön szóba, ha egyedi születésnapi ajándékot szeretnénk barátainknak, rokonainknak vagy párunknak, hanem akkor is, ha nagyobb társulás összetartozását szeretnénk szimbolizálni.

A csapatpólók, a munkás egyenruhák és az azonos logóval díszített promóciós termékek mind-mind a pólókészítés remekművei, amelyek a szitanyomás, a tamponnyomás, a transzfernyomás vagy a közvetlen textilnyomás által valósulhattak meg. A pólókon kívül azonban ma már számos más ruhaneműre is képesek vagyunk megfelelő grafikákat, logókat és szövegeket elhelyezni. Így a nyomott pólók mellett a sapkák, a nadrágok, a kabátok, a különböző sportruházatok és kiegészítők, a cipők, a táskák és még a munkás ruhák is tetszőlegesen díszíthetőek a modern technológia által.

Egyetlen fényképes pólótól a több száz darabos emblémázásig

Ma már bárki készíthet akármilyen fotóval, grafikával vagy egyedi felirattal rövidujjúkat, hiszen a pólókészítés kedvező áron elérhető. A különböző technológiáknak köszönhetően pedig a nagy mennyiségű pólókészítés is minimális befektetésnek számít a vállalkozásoknak és az egyesületeknek egyaránt. A hasonló logóval, mintával vagy éppen felirattal ellátott ruházat pedig akár marketing célokra is felhasználható.

Ha pólókészítésre van szükség, akkor pedig a Step Kft. a megfelelő partner erre! A szombathelyi cég egyaránt foglalkozik tamponnyomással, textilnyomással, transzfernyomással és szitanyomással is, így minden igényt ki tudnak elégíteni, akármire is legyen szüksége a megrendelőnek. Mindemellett minőségi pólókat, pulóvereket, sapkákat és más textil termékeket is forgalmaznak. Szolgáltatásaikról bővebb felvilágosítást a www.stepkft.hu webcímen, a +36 94 345-234-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen kaphatnak az érdeklődők.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
11590908 - different set of stationery items on white background.
Klasszikus és hatékony reklámajándék: az irodaszer

A reklámajándékok kifejezetten hatékony megoldásnak számítanak, ha cégünk népszerűsítésére kerül a sor. Számtalan előnyük van, többek között az, hogy olcsók...

Close