Kövess minket!
  
     

Néhány reklámozásra alkalmas felület, amely talán nem is jutott még eszébe

Néhány reklámozásra alkalmas felület, amely talán nem is jutott még eszébe
2016, augusztus 23.

Egy cég vagy egy termék fennmaradásához elengedhetetlen a jó reklám. Akik a marketingen próbálnak spórolni, azok általában rövid idő elteltével rosszul járnak, hiszen a jó reklám többszörösen kifizetődő.

Amikor reklámkampányt alakítunk ki, kézenfekvő lehetőségként eszünkbe jut a médiában és köztéri plakátokon való reklámozás, de ezeken kívül még rengeteg felület áll a rendelkezésünkre, melyek sokszor olcsóbbak és hatékonyabbak lehetnek, mint a klasszikus megoldások. Hatékony módszer lehet például a padlómatrica gyártás. A padlómatrica az egyszerű és nagyszerű kategóriába tartozik, hiszen az emberek mindig figyelmet fordítanak arra, hogy hova lépnek, így gyakorlatilag lehetetlen nem észrevenniük reklámunkat. Ha a padlómatricánk ráadásul kreatív vagy humoros, akkor mély benyomást tud hagyni az emberekben.

Egy másik figyelemfelkeltő reklámozási lehetőség a zászlógyártás. A padlómatricával a lábuk elé nézőket érjük el, a zászlós reklámozással viszont már távolról is felkelthetjük a figyelmet. Ha például irodánk vagy telephelyünk elé helyezünk el cégünk logóját tartalmazó zászlókat, tekintélyesebbé, elitebbé tehetjük vele cégünk megjelenését. Arról nem is beszélve, milyen fontos a hozzánk érkező vendégek első benyomása, a zászlók pedig segítenek a pozitív arculat felépítésében. Ha utaztatni szeretnénk reklámunkat, készíttessünk mágneses autómatricát. Céges autókra ily módon könnyedén ráilleszthetjük céges logónkat, de a könnyű eltávolítás miatt rövid ideig aktuális reklámokat is elhelyezhetünk az autókon.

A lehetőségek tárháza végtelen, csak meg kell találni a megfelelő kivitelezőt, aki lehetőleg a grafikai munkát is megcsinálja. A Reklám Print vállalja különböző reklámtermékek grafikai tervezését és kivitelezését is! Tekintse meg termékeink széles választékát honlapunkon, a www.reklamprint.hu webcímen, és vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-376-7110-es telefonszámon, illetve az info@reklamprint.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
fotimpex.hu.16maj.uj
A feltűnés mestersége – Hogyan vigyük sikerre vállalkozásunkat egy kiállításon?

Egy vállalkozás indítása és működtetése nem egyszerű feladat, így minden fejlődési lehetőséget meg kell ragadni. A különböző konferenciák, workshopok és...

Close