Kövess minket!
  
     

Mi is az a roll up?

Mi is az a roll up?
2014, június 4.

Akik gyakran tartanak szakmai előadásokat, termékbemutatókat, reklámokat, tárgyalásokat lebonyolítanak le, tisztában vannak vele, hogy a képi megjelenítésekkel, sokkal könnyebben lehet szemléltetni, hiszen egy kép többet mond minden szónál. Ennek értelmében egy kimutatás, ösztönző kép szinte mindent megváltoztathat.

Akik még nem találtak egyszerű megoldást, azok ne is keressenek tovább: a roll up minden helyzetben kitűnő választás lehet. Praktikussága miatt bármilyen környezetben alkalmazható, támasztószerkezete stabilitást nyújt bármilyen körülmények között. Egyszerűsége abban rejlik, hogy kicsi, könnyen elcsomagolható és a rajta lévő banner egyszerűen cserélhető, továbbá a csomagolás miatt, a szállítás során bannerünk végig védve marad az esetleges sérülésektől.

A boltok elé kihelyezett roll upok, kiválóak lehetnek vendégcsalogatásra, amennyiben ezen a felületen hirdetjük akcióinkat, termékeinket. A roll upokat praktikusságuk miatt előszeretettel alkalmazzák rendezvényeken, börzéken, kiállításokon.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
reklámeszközök2
A világító reklámtábla előnyeiről

Amennyiben szeretné felhívni az emberek figyelmét üzletére, ennek egyik leghatékonyabb módja a világító reklámtábla. Biztosan Ön is látott már világító reklámtáblákat különböző épületeken;...

Close