Kövess minket!
  
     

Klasszikus és hatékony reklámajándék: az irodaszer

Klasszikus és hatékony reklámajándék: az irodaszer
2018, január 25.

A reklámajándékok kifejezetten hatékony megoldásnak számítanak, ha cégünk népszerűsítésére kerül a sor. Számtalan előnyük van, többek között az, hogy olcsók és azonnali szimpátiát váltanak ki a potenciális ügyfelekből. Mindenki imádja az ajándékokat, ezért az ilyen kellékekre mindig van közönség. Emellett egyfajta fontosságérzetet is ad az embernek, ha reklámajándékot kap, hiszen azt érzi, hogy gondolnak rá.

A reklámajándéknak azon túl is van haszna, hogy örömteli pillanatokat szerez. Mivel a reklámajándékok legnagyobb részben használati tárgyak, ezért számíthatunk rá, hogy a tulajdonos sokat fogja őket használni. Ez nagyon jól jön marketingszempontból, egyrészt maga az ajándékozott számtalanszor látja a logónkat, mely tudat alatt bizalmat épít ki, másrészt olyanok is találkozhatnak a logónkkal, akik nem kaptak ajándékot.

Reklámajándéknak olyan tárgyat érdemes választani, melynek használata nem az otthonhoz kötött, így minél több embert elérhet. Az egyik kifejezetten költséghatékony megoldás az irodaszerek ajándékozása. Az irodaszerekbe beletartoznak a tollak, tolltartók, ceruzák, vonalzók, radírok, post-itek, szövegkiemelők, hegyezők és a tűzőgépek is. Ezekre a holmikra azért érdemes rányomtatni cégünk logóját és elérhetőségeit, mert általában az egész irodán keresztül vándorolnak, ezért potenciálisan sok ember találkozhat az üzenetünkkel. A különböző börzéken és kiállításokon jó ötlet a cégünk standjánál ajándék irodaszereket osztani. Mindenkinek szüksége van irodaszerekre, a dolgozóknak és a diákoknak egyaránt, így széles a célközönség. Az irodaszerek ráadásul egyáltalán nem drágák, úgyhogy igazán jó befektetésnek bizonyulnak, ha reklámajándékokra kerül a sor.

Reklámajándékot készíttetne? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.laurus2000.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-220-5488-as telefonszámon, illetve a laurusoffice@laurus2000.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyedi karszalagok gyártásával
Amit az egyedi karszalagokról tudni érdemes

Az egyedi karszalagok gyártása erőteljesen összefonódik a rendezvények fogalmával. Leggyakrabban fesztiválokon, koncerteken és szórakozóhelyeken használatos az egyedi karszalag, de felhasználási...

Close