Kövess minket!
  
     

Hogyan válaszunk reklámeszközt? – Avagy a roll up előnyei

Hogyan válaszunk reklámeszközt? – Avagy a roll up előnyei
2014, június 4.

Amennyiben valaki szeretné népszerűsíteni üzletét, vállalkozását, cégét, vagy bármilyen szolgáltatást nyújtó intézményét, sokszor dilemmába esik a reklámozást illetően, és képes rossz eszközhöz nyúlni, melyek végül nem hozzák meg a kívánt sikert. Ilyenkor a legcélszerűbb, hogy alaposan átgondoljuk, hogyan is tudnánk reklámozni.

Valóban nehéz kiválasztani, melyek azok a reklámozási formák, melyek illeszkednek cégünk profiljába, és látvány tekintetében is meghozzák a kívánt sikert. Minden korosztályt megcélzása esetén más-más szlogenre és képi megjelenítésekre van szükségünk, és természetesen a reklámozott terméktől vagy szolgáltatástól is függ, mi kerül a népszerűsítési plakátra.

Léteznek már vizuális, auditív, és audiovizuális reklámok is. Ezek közül most vessük nagyító alá a roll upot! A roll up egy olyan állványszerkezet, amely könnyű, egyszerűen kezelhető, csomagolható és hordozható. Előnyei mellett szól, hogy praktikus, hiszen a rajta elhelyezett kép bármikor cserélhető, így nem kell másikat vennünk, amikor új akciót szeretnénk meghirdetni.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
rollup1
Mi is az a roll up?

Akik gyakran tartanak szakmai előadásokat, termékbemutatókat, reklámokat, tárgyalásokat lebonyolítanak le, tisztában vannak vele, hogy a képi megjelenítésekkel, sokkal könnyebben lehet...

Close