Kövess minket!
  
     

Egyedi és minőségi padlógrafika készítés!

Egyedi és minőségi padlógrafika készítés!
2014, szeptember 10.

A céges sikerek elérése érdekében napjainkban egyre kreatívabb és látványosabb reklámlehetőségek jelennek meg a piaci kínálatban, hiszen a megnövekedett igényeknek köszönhetően az ügyfélkör kizárólag olyan magas ingerekre reagál aktívan, melyek valamilyen szempontból újat mutatnak, vizuálisan gyönyörködtetnek, valamint kreatív és egyedi módon felkelti az érdeklődésüket. A különböző grafikai megoldások szinte mindenhol jelen vannak a hétköznapi életben és különféle módon ösztönzik a potenciális partnerkört, melyek közül az egyik legmodernebb és leghatékonyabb lehetőséget a padlógrafikák képviselik.

A padlógrafikák

A padlógrafikák a reklám- és marketingeszközök egy olyan új, látványos és innovatív generációja, melyre biztosan felfigyel mindenki, hiszen színes, dekoratív, a környezetből kiemelkedő felületet hoznak létre közvetlenül az ügyfelek talpa alatt, így lehetetlen észrevétlenül elmenni mellettük. A padlógrafikák tartalmazhatnak hirdetéseket, reklámakciókat, információkat, vicces és esztétikus grafikákat, szlogeneket, melyek mindenki érdeklődését és figyelmét megragadják.

A padlógrafikák népszerű alkalmazási területei:

  • Kereskedelem: üzletek, bevásárlóközpontok, stb.
  • Vendéglátóipar: szórakozóhelyek, éttermek, bisztrók, stb.
  • Üzleti élet: irodai dekoráció, külső helyszínen elhelyezett reklám, stb.
  • Szolgáltatóipar: különböző helyszíneken elhelyezhető
  • Egyéb lehetőségek

A padlógrafikák minőségi, erős, öntapadós fóliákból készülnek, időtálló és látványos nyomtatási technológiával. Strapabíróak, ugyanakkor könnyedén tisztíthatóak és eltávolíthatóak is szükség esetén. Kedvező tulajdonságaik közé tartozik a víz- és UV álló kialakítás, valamint a folyamatos igénybe véteknek köszönhetően sem kopnak el és bármilyen formában megvalósíthatóak.

Válassza a profikat!

A Gal-Go Kft. által üzemeltetett Go Print üzletlánc egyes üzletei a megszokott széles szolgáltatási rendszeren kívül extra lehetőségekkel várják új és meglévő ügyfeleiket, melyek közül napjaink egyik legnépszerűbb szolgáltatásának a padlógrafika készítés bizonyul. Nyomtatással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a 061 371-2860-as telefonszámon és kollégáink készséggel állnak mindenben rendelkezésére, valamint bővebb információkért és tájékoztatásért üzleteink szolgáltatásairól látogasson el a www.galgo.hu weboldalunkra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
rollup2
Hogyan válaszunk reklámeszközt? – Avagy a roll up előnyei

Amennyiben valaki szeretné népszerűsíteni üzletét, vállalkozását, cégét, vagy bármilyen szolgáltatást nyújtó intézményét, sokszor dilemmába esik a reklámozást illetően, és képes...

Close