Kövess minket!
  
     

Amit az egyedi karszalagokról tudni érdemes

Amit az egyedi karszalagokról tudni érdemes
2017, március 9.

Az egyedi karszalagok gyártása erőteljesen összefonódik a rendezvények fogalmával. Leggyakrabban fesztiválokon, koncerteken és szórakozóhelyeken használatos az egyedi karszalag, de felhasználási lehetőségeinek száma végtelen.

A karszalagokat használhatjuk cégünk reklámozására, hiszen ily módon karszalagjaink viselői magukon hordják cégünk nevét és logóját. Támogatókat is bevonzhatunk az egyedi reklámozási felülettel, ugyanis a szponzorok feltüntetésére is alkalmas lehet az egyedi karszalag. Ha időtálló anyagból készült, sokan még akár az esemény után hetekig is hordhatják, hiszen a rendezvényen szerzett emlékek eszmei értéket adnak a karszalagoknak. Ezért van például, hogy sok fiatal a fesztiválbérleteiből álló karszalag gyűjteményt hordoz a karján.

Egyedi karszalagok készíttetésével megakadályozzuk a hamisítványok elterjedését, hiszen ha csak egyszerű, egyszínű karszalagokat használunk belépőként, akkor bárki beszerezhet egy ugyanolyat, és besurranhat vele eseményünkre. Ha magunk tervezetjük a karszalagot, azon már több információt fel tudunk tüntetni, akár vonalkóddal is elláthatjuk.

Ha egyedi karszalag gyártás mellett döntünk, fontos számba vennünk bizonyos tényezőket. A karszalag anyagát az alapján válasszuk ki, hogy hány napos a rendezvény, illetve kültéri vagy beltéri helyszínen lesz-e. Mielőtt felkeresnénk a gyártót, döntsük el, mit szeretnénk a karszalagon viszontlátni, és akarunk-e valamiféle vonalkódot ráhelyezni. Ha rendszeresen szervezünk rendezvényeket, akkor akár több eseményre is elkészíttethetjük az egyedi karszalagokat, így időt és pénzt is spórolhatunk, egy megbízható üzleti partner segítségével.

Minőségi és egyedi karszalagra van szüksége? Forduljon hozzánk! Cégünk többek között reklámkiadványok, könyvek nyomtatásával és egyedi karszalagok gyártásával foglalkozik. Látogasson el honlapunkra, a www.raszternyomda.hu oldalra, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-237-0076-os telefonszámon, illetve a kereskedelem@raszternyomda.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Szerezzen új ügyfeleket reklámajándékokkal!
Szerezzen új ügyfeleket reklámajándékokkal!

Igazán hatékonyan lehet reklámajándékokkal új ügyfeleket bevonzani, és a régieket megtartani. Mindenki szereti az ingyen kapott dolgokat, főleg ha azok...

Close