Kövess minket!
  
     

A matricákról pár szóban

A matricákról pár szóban
2014, június 4.

Amennyiben reklámozásra van szükségünk, de még nem jutott eszünkbe a legmegfelelőbb eszköz, néha csak elég körbenéznünk életterünkben. Ott vannak a buszok falán, az ajtókon, a villanyoszlopokon, de még a ruhákon is. Alig tüntethetőek el, és a kis kép a mondanivalóval nagyon sok embernek felhívja a figyelmét!

A matricák készítése az egyik legolcsóbb és legmobilabb reklámhordozó lehet, de ha nagy méretben gyártják le, akár az egyik leginkább figyelemfelhívó eszköz is. A matricák készítése a technika fejlődésének köszönhetően egyre könnyebben megoldható és akár egyedileg is elkészíthető. Egyéni igényekhez és akár kis mennyiséghez is igazítható a matricák készítése. Régen nyomdákban készültek a matricák, nagy számban, de ma már a gyártáshoz használt gépek technikai fejlődésének köszönhetően egyre kedvezőbb áron tudják elkészíteni őket, akár kisebb mennyiségben is.

Matricák készítése lehetséges oldószeres, illetve vízbázisú tintasugaras nyomtatókkal, és plottervágó gépekkel, méghozzá úgy, hogy már egy darab matrica legyártása sem lehet akadály és ellenállnak a víznek, hidegnek, illetve a nap sugárzásának is.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
mobildisplay2
A mobil displayekről

Sokan szeretnék ismertebbé tenni vállalkozásukat, cégüket, csapatukat, és a reklámozás a piaci élet egyik alapvetően szükséges eleme, ezzel kommunikál minden...

Close