Kövess minket!
  
     

A jó szórólap titka

A jó szórólap titka
2016, augusztus 23.

Az egyik legnépszerűbb reklámozási módszer a szórólap terjesztés, ami nem véletlen, hiszen viszonylag olcsó, mégis rengeteg emberhez eljut. Azonban nem akármilyen szórólapokkal érhetjük el a kívánt hatást, ahhoz, hogy a szórólap terjesztés sikeres legyen, megfelelő reklámanyagot kell előállítanunk.

Milyen szabályokat érdemes betartanunk, amikor szórólapot tervezünk? A cím nagyon fontos, figyelemfelkeltőnek, egyszerűnek és ötletesnek kell lennie, másképp az emberek nem fogják magukhoz venni, hogy elolvassák a többi információt. Érdemes előre kitalálni egy fő témát, ami alapján legyártjuk a szöveget és a grafikát is. Az emberek nem akarják a sorok között keresgélni az ajánlatot, úgyhogy írjuk le már az első sorokban összegezve, esetleg pontokra szedve az üzenetünket. Előre gondoljuk végig, hol és milyen módon fog zajlani a szórólap terjesztés, hiszen ez is befolyásolja a kinézetet és a tartalmat. Akár többféle szórólap nyomtatása is lehetséges, célközönségtől függően.

A szórólapunkon emeljük ki, hogy milyen egyedi előnyökkel rendelkezünk a versenytársainkhoz képest, hiszen mindenki a legjobb ajánlatot keresi. Amikor a szöveget írjuk, figyeljünk arra, hogy a fogalmazás egyszerű, de igényes legyen, a könnyű megértés érdekében. Mindenképp tüntessük fel az elérhetőségeinket (telefonszám, e-mail cím), hiszen anélkül majdnem értelmetlen az egész szórólap terjesztés. Legyenek szórólapunkon figyelemfelkeltő képek, és természetesen a logónk is, illetve az esetlegesen reklámozott termék.

Végül pedig nagyon fontos, hogy a szórólap nyomtatására megfelelő kivitelezőt válasszunk. Ha minőségi szórólap nyomtatást szeretne, forduljon hozzánk bizalommal! A Roditi Lapterjesztő Kft. vállalja a szórólap nyomtatást és a szórólap terjesztést is! További információért tekintse meg honlapunkat a www.szorolap-terjesztes.hu webcímen, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-3763487, +36-70-3831949 telefonszámok valamelyikén, illetve az ertekesites@szorolap-terjesztes.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
padlómatrica
Néhány reklámozásra alkalmas felület, amely talán nem is jutott még eszébe

Egy cég vagy egy termék fennmaradásához elengedhetetlen a jó reklám. Akik a marketingen próbálnak spórolni, azok általában rövid idő elteltével...

Close