Kövess minket!
  
     

A feltűnés mestersége – Hogyan vigyük sikerre vállalkozásunkat egy kiállításon?

A feltűnés mestersége – Hogyan vigyük sikerre vállalkozásunkat egy kiállításon?
2016, május 10.

Egy vállalkozás indítása és működtetése nem egyszerű feladat, így minden fejlődési lehetőséget meg kell ragadni. A különböző konferenciák, workshopok és kiállítások tökéletes teret kínálnak bizonyos cégek bemutatkozására és terjeszkedésére. Ha egy ilyen rendezvény alkalmával sikerül pozitív benyomást tenni a jelenlévőkre, új ügyfelekkel bővíthetjük vállalkozásunkat, de akár érdekes projektekre is szert tehetünk. Mi a titka a pozitív benyomásnak? A kiállítási stand megfelelő kialakítása!

Mint az élet minden területén, a kiállítási standok terén is léteznek bizonyos trendek és kritériumok. Miközben ezekhez igazodunk, fontos az is, hogy stand kialakítása hűen reprezentálja a cég elveit és szolgáltatásait, illeszkedjen a céges arculathoz. Ha ezek nem teljesülnek, a kiállításon való megjelenés kevésbé lesz sikeres és üzleti lehetőségektől esünk el.

A koncepció kiválasztásánál érdemes tisztában lenni az aktuális trendekkel és a versenytársak stílusával. Ha sok feltűnő és absztrakt kiállítási standra számít, válasszon letisztult, ugyanakkor modern kivitelt. Sokan esküsznek a színes és élénken díszített kiállítási standokra, így ha azok tömegében nem akar elveszni, maradjon a kifinomultság talaján. Egy világos színekkel, éles vonalakkal és minimalista kialakítással létrehozott kiállítási stand kellemes felüdülést jelenthet a látogatóknak a visszafogottságának köszönhetően. Mi a helyzet ellenkező esetben? Ha a kiállításon jellemzőek az egyszerűbb, kevésbé látványos standok, az élénkebb színek, vagy váratlan formák feltűnőbbé tehetik az Ön kiállítási standját!

A siker érdekében azonban a legfontosabb, hogy mindig hű maradjon a cég elveihez és arculatához, és a stand kialakítása illeszkedjen vállalkozása profiljához. Ebben lehetünk mi a segítségére! A Fótimpex-MPI Kft. weboldalán, a www.fotimpex.hu-n számos referenciát talál, melyek segíthetnek megálmodni álmai standját. A Fótimpex-MPI Kft. ráadásul segít Önnek a standtervezés és a standépítés teljes folyamatában is, hogy Ön minél sikeresebben tudjon az adott rendezvényen megjelenni. Ha érdekli szolgáltatásunk, állunk rendelkezésére telefonon, a +36 27 537 320-as számon, illetve e-mailben az info@fotimpex.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
galgo.hu
Egyedi és minőségi padlógrafika készítés!

A céges sikerek elérése érdekében napjainkban egyre kreatívabb és látványosabb reklámlehetőségek jelennek meg a piaci kínálatban, hiszen a megnövekedett igényeknek...

Close